The Coffee Flavor Wheel – Smakshjulet – har vært uforandret i 20 år, mens spesialkaffeindustrien har utviklet seg voldsomt. I løpet av de siste årene, har imidlertid SCAA og World Coffee Research (WCR) jobbet sammen for å etablere mer vitenskapelige metoder for å utforske og forstå kaffens smak og aroma.
I 2016 ble det nye smakshjulet lansert, og nå har Norsk Kaffeinformasjon i samarbeid med Norsk Kaffebrennerlaug gleden av å invitere til heldagskurs:
«Flavor Wheel Class»
Kurset består av et innledningsforedrag og en praktisk del hvor smaks- og luktesansen blir utfordret gjennom cupping av en rekke ulike kaffer. Et spennende og interaktivt opplegg som man ikke bør gå glipp av.
Tid: | Torsdag 27. oktober kl 9:00 – 16:30 |
Sted | Norsk Kaffeinformasjon, Niels Juels gate 16, 0272 Oslo |
Kursholder | Trish Rothgeb, Director of Q and Education ved Coffee Quality Institute |
Pris | 1750 kr inkl. lunsj. Gratis for medlemmer av Norsk Kaffebrennerlaug. |
Betaling | Faktura vil bli tilsendt. Vennigst oppgi korrekt fakturaadresse og evt. referanse. |
Maks antall deltakere er 18.
Send påmelding til post@brennerlaug.no
Trish Rothgeb er co-founder i Wrecking Ball Coffee Roasters, har jobbet for Kaffa, Taylor Maid Farms og Zoka. Hun er sertifisert SCAA-instruktør, har sittet i Roasters Guild Executive Council og i World Barista Championship Board of Directors. Hun var en av grunnleggerne av Barista Guild of America og står bak begrepet “Third Wave of Coffee”.